Drama Cinta Belum Tamat Tempoh

Cinta Belum Tamat Tempoh

Drama bersiri Cinta Belum Tamat Tempoh bakal menghiasi slot MegaDrama di saluran Astro Ria. Dibintangi oleh Nafiz Muaz, Bella Astillah, Fendy Bakry, Hun Haqeem dan Dayang Areeda. Sebuah drama tulisan Rehal Nuharis, arahan Khan Mancung. Akan menemui penonton bermula 9 September, setiap Isnin hingga Khamis pukul 10 malam di Astro Ria dan Astro Ria HD.

JUDUL : CINTA BELUM TAMAT TEMPOH
EPISOD : 16 episod
TARIKH TAYANGAN : 9 September 2019
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 10:00 malam
SIARAN TV : Slot MegaDrama (Astro Ria)
PENULIS SKRIP : Rehal Nuharis
PENGARAH : Khan Mancung
PRODUKSI : MIG Production Sdn Bhd
PELAKON : Nafiz Muaz, Bella Astillah, Fendy Bakry, Hun Haqeem, Dayang Areeda, Darwish Mikael, Zailin Aqeesha, Fikry Kiki, Muntazar Ghani, Radin, Haleeda Mazlin, Sissy Imann, Liza Abdullah, Tia Sarah, Elanie Aidid, Manan Sulaiman, Azhar Amir, Anne Abdullah, Zailin Aqeesha, Darwish Mikael

WATAK PELAKON 
Bella Astillah sebagai Qaisara
Nafiz Muaz sebagai Radin
Fendy Bakry sebagai Megat Haikal
Hun Haqeem sebagai Qalish
Dayang Areeda sebagai Arisa

LAGU TEMA / OST 
Ratu - Faizal Tahir

SINOPSIS CINTA BELUM TAMAT TEMPOH
Setelah kematian ibu bapanya, Qaisara bekerja keras meneruskan kehidupan bersama adiknya, Qhalish sehingga dia berjaya membuka sebuah kafe. 

Kini adiknya, Qhalish sudah dua tahun bertunang dengan Arisa dan merancang untuk berkahwin namun terpaksa menangguhkan hasratnya itu kerana mahu menjaga hati kakaknya yang belum berkahwin, ditakuti langkah bendul. 

Qhalish mempelawa sahabat baiknya, Radin untuk menjadi abang iparnya. Selepas mendapat pelawaan Qhalish dan juga desakan daripada mamanya untuk berkahwin, Radin mengambil keputusan untuk mengenali Qaisara dengan usahanya sendiri.

GAMBAR PELAKON
Pelakon Cinta Belum Tamat Tempoh
Pelakon drama Cinta Belum Tamat Tempoh