,

Drama Maaf Tak Indah (TV3)

January 13, 2020

Maaf Tak Indah

Nantikan drama adaptasi novel Maaf Tak Indah karya Emy Roberto yang bakal mengisi slot Samarinda TV3. Menemukan gandingan Azlee Khairi dan Azar Azmi. Drama arahan Zamri Zakaria, terbitan Zamriez Golden Pictures. Akan menemui penonton pada bulan Februari nanti. 

JUDUL : MAAF TAK INDAH
EPISOD : 18 episod
TARIKH TAYANGAN : Februari 2020
SIARAN TV : Slot Samarinda TV3
PENGARAH : Zamri Zakaria
PRODUKSI : Zamriez Golden Pictures Sdn Bhd
PELAKON : Azlee Khairi, Azar Azmi, Ruhainies, Fizo Omar , Zulkifli Ismail, Aida Khalida, Mustapha Kamal, Didie Alias, Zuhayr, Cassia Iman, Melanie Tan, Pauline Tan

WATAK PELAKON 
Azlee Khairi sebagai Reimi 
Azar Azmi sebagai Syazan
Ruhainies sebagai ziela 
Fizo Omar sebagai Jai
Zuhayr sebagai Adam
Cassia Iman sebagai Tia

SINOPSIS MAAF TAK INDAH
Kisah Syazan yang tersilap langkah melahirkan anak yang dia cuba gugurkan. Kelahiran anak yang dinamakan Adam itu menyedarkan Syazan. Namun semuanya telah terlambat dia diceraikan oleh suaminya Raimie yang tidak dapat menerima perbuatan itu, malah Syazan dibuang keluarga dan berpisah dari anaknya. Hati Syazan tambah terluka apabila Raimie menjalin hubungan dengan Zila.

Selepas 5 tahun, mereka dipertemukan semula. Penderitaan Syazan tidak berpenghujung. Dia sentiasa rindukan Adam namun tidak diberikan peluang oleh Raimie untuk berjumpa. Syazan pula menyembunyikan kehadiran anaknya Tia dari pengetahuan Raimie.

F O L L O W →

You Might Also Like

0 comments

recent posts

Facebook

Follow